DANAS U TURISTIČKOJ ORGANIZACIJI PRIJEPOLJE:OTVORENI INFO – CENTAR I SUVENIRNICA

U sklopu obeležavanja Dana opštine danas su u prizemnom delu kuće Veseličića svečano otvoreni Info – centar i suvenirnica, čime je Turistička organizacija Prijepolje objedinila sve sadržaje potrebne za unapređenje i razvoj turizma.

Info centar- i suvenirnicu otvorio je i na upotrebu predao Turističkoj organizaciji predsednik opštine Dragoljub Zindović i ovom prilikom čestitao direktoru i zaposlenim u TOP na novom prostoru, koji je otvoren sa ciljem da jača i promoviše turističke kapacitete:

FOTO DRUGA

“ Želim da ovaj prostor zaista posluži svrsi a turizam postane delatnost koja će donositi dobit opštini Prijepolje. Da bi se to desilo moramo se angažovati svi, jer je reč o jako specifičnoj i zahtevnoj delatnosti. Moramo naći način da svetu pokažemo lepote i vrednosti koje Prijepolje ima, da im ukažemo koliko cenimo , poštujemo i od zaborava čuvamo sve ono što nam je ostalo od predaka. Verujem da ćemo i mi u nasleđe ostaviti nešto što će buduće generacije čuvati od zaborava. Pored svih lepota koje nam je priroda dala i kulturnog nasleđa kojim se ponosimo, Prijepolje je grad dobrih vrednih ljudi, onih koji žive u njemu i onih koji su ga proslavili, u svetu ostavili trag na svakom polju svojih delatnosti. Njima dugujemo zahvalnost i sa ovog mesta upućujemo poruku da nam se vraćaju, da nas povezuju sa svetom i da nas i dalje na najlepši način predstavljaju. To je, verujem, obaveza svih nas koji živimo na ovom prostoru, rekao je Zindović.

Nebojša Svičević, direktor Turističke organizacije Prijepolje zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci i razumevanju koju su dobili tokom adaptacije prostora:

“ Nakon pola godine rada uspeli smo da dobijemo prostor koji je falio Prijepolju i koji će značajno doprineti razvoju turizma u našem kraju. Sada smo na jednom mestu objedinili sve ono što treba da ima organizacija koja se bavi unapređenjem I razvojem turizma. Zato veliku zahvalnost dugujemo rukovodstvu opštine Prijepolje na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zindovićem, Upravnom odboru TOP i njegovom predsedniku Arefu Durakoviću, kao i preduzeću “Jonović – gradnja” koje je, uprkos finasijskim problemima koje su pratile adaptaciju, radove na vreme privelo kraju”, rekao je Svičević.

FOTO 3 TOP

Posebne plakete za nesebičnu podršku tokom izvođenja radova, Turistička organizacija je uručila Dragoljubu Zindoviću, predsedniku opštine Prijepolje, Arefu Durakoviću, predsedniku Upravnog odbora TOP i Senadu Jonoviću, direktoru preduzeća “Jonović – gradnja”

FOTO 4 TOP

Info centar i suvenirnica smešteni su u prizemnom delu kuće Veseličića, na poslovnom prostoru od 56 kvadratnih metara koji je Odlukom opštinskog veća dodeljen Turističkoj organizaciji na korišćenje.

U jednom delu prostora nalazi se info – pult gde će turisti moći da dobiju informacijeo tome šta mogu da posete u opštini Prijepolje, dok su u drugom delu izloženi suveniri sa motivima Prijepolja i najatraktivnijih destinacija u opštini koji su od danas u prodaji i dostupni svim kupcima.

J.B.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.